Cafe Aften i Relevantkirke

Op mod 100 vilde teenagere og ikke-helt-så-vilde lidt ældre nød en aften med musik, fællesskab og historier om oplevelser med Gud til Cafe Aften i Helsingør i oktober.

Relevantkirke på Gefionsvej 2 i Helsingør holder igen Cafe Aftener med mange begjestrede deltagere.

Cafe Aften er nu startet igen efter flere års pause, og de begejstrede deltagere hørte Sebastian fortælle om sin drøm om at blive politibetjent. Gud viste ham på en sjov måde, at det er helt i orden være både kristen og politimand. Louise fortalte, hvordan hun oplevede Gud sige, at han elsker hende betingelsesløst
Søndag d. 25. november kl. 18:30 er der på Gefionsvej 2 i Helsingør igen mulighed for at høre, hvordan Gud er ægte og nærværende i menneskers liv. Der vil være både god musik og fællesskab i en uformel atmosfære, og man kan købe pizza slices, toast, kaffe, kage mv.
Efterfølgende er der AFTERPARTY, hvor der sættes en god film på kirkens storskærm – i ægte Blu-ray kvalitet, selvfølgelig! Der er ikke gudstjeneste denne dag, fortæller Filip K. Nielsen, der er præst i Relevantkirke.
Bodil