Hymns from Nineveh i København

Jonas H. Petersen har turneret over hele Skandinavien siden han hittede med debutalbummet Hymns from Nineveh. Nu besøger han københavnske kirker med sine sange om troen.

Jonas H. Petersen udgav sidste år to albums, nemlig ’Hymns from Nineveh’ og ’Endurance in Christmas Time’.

Den 25-årige kunstner ’bærer troen i hjertet og hjertet bærer han uden på skjorten’ hed det i foromtalen til koncerten i Husumvold Kirke den 18. november. Han skal holde endnu en koncert den 1. december i Vor Frelsers Kirke.
Anmeldelserne, efter den første koncert i Københavnsområdet i Emdrup Kirke den 1. november, er meget positive. Tilhørerne beskriver musikken som smuk, intim, inderlig og med et klart budskab. Desuden var der en spændvidde i musikken mellem det glade og hurtige og det meditative og stille, fortæller Folkekirken.dk.
Bodil