Fyret for ikke at ville arbejde søndag

Byggemarked fyrede medarbejder, fordi han insiterer på at holde hviledagen hellig.
– Til min store overraskelse fik vi kort efter jul besked om, at vi skulle til at holde åbent søndage og helligdage. Vi fik et papir, som vi skulle skrive under eller lade være. Jeg lod være. Så blev jeg kaldt ind til en samtale og fik min opsigelse.
Det fortæller 49-årige John Nørlund fra Ølgod til Kristeligt Dagblad, da han blev fyret fra sit job i byggemarkedskæden Stark. For ham er det vigtigt at holde hviledagen hellig.
– Jeg oplever en kæmpe velsignelse ved at holde fri om søndagen. Jeg bruger dagen på at gå i kirke eller missionshuset og være sammen med venner og familie, siger John Nørlund.
Han er fritidsforkynder i Luthersk Mission og ulønnet kirketjener i en valgmenighed.
/sl