Juleavis som gave til naboer?

Inden længe er det faktisk advent og jul. Men for mange danskere handler julen ikke længere om Jesu fødselsdag og juleevangeliet. Det vil vi gøre noget ved.Normalt redigerer vi avisen med tanke på dig, som læser dette. Du tilhører formentlig den kristne målgruppe.
Det er nemlig vanskeligt at lave en avis, som både henvender sig til mennesker, som er ”meget kristne” og læsere, som måske slet ikke er troende.
Også i kirkerne handler det mest om os selv.
Men hvis man læser Ny Testamente, opdager man hurtigt, at det ikke er meningen, at vi skal beholde de gode nyheder for os selv. Vi skal give dét vidunderlige budskab videre, som har hjulpet os selv.
Men det er ikke så nemt, vil mange kristne mene.
Samfundet er efterhånden kommet meget langt væk fra kristendommen og de gode værdier, som udspringer af troen. Vi ser, at mange medmennesker trænger desperat til alt det, som troen kan give os. Tryghed. Håb. Frelse. Tilgivelse. Genopretning. Fællesskab…
Vi véd bare ikke altid, hvordan vi skal give det videre.

Men nu har vi fået en idé på Udfordringen, som vil gøre det meget lettere for dig:

Vi vil lave et julenummer, som er specielt henvendt til almindelige danskere. Det skal handle om julens egentlige indhold og mening. Det skal handle om levende kristendom – i dag. Med artikler om mennesker, som har opdaget, at det kristne budskab er troværdigt. At Gud er virkelig. At Jesus ikke bare er en historisk person.
Samtidig vil vi undgå at formulere os på en måde, så ikke-troende og tvivlere løber skrigende bort…
Det bliver en flot avis på 32 sider i farver. Og nu kommer den gode idé: Denne avis skal du give videre til dine venner, bekendte, naboer, arbejdskammerater osv. Og så skal du béde om, at avisen må blive til glæde og velsignelse for dem, der får den. Det er op til dig, om du vil give den anonymt i postkassen eller personligt. (Der bliver et lille felt, hvor man evt. kan skrive, hvem afsenderen er.)
Du skal kun betale for portoen + 5 kr. pr. avis.
Overvej, om du vil give 2, 5, 10 eller 100 aviser væk. Og bestil dit antal nu pr. mail@udfordringen.dk, telefon 74 56 22 02 eller brev (adressen står på side 27). Avisen udkommer den 13. december, og vi skal vide, hvor mange vi skal trykke senest den 6. december.
Lad os sammen glæde nogle mennesker med julens gode nyheder…!

Af redaktør Henri Nissen