200 sangere synger julen ind i Sønderjylland

Søndag den 16. december kl. 15-17 vil fire gospelkor nemlig GospelSpirerne, GospelRoots, GospelTeens og GospelOaks med ialt over 200 sangere give julekoncert i Sønderjyllandshallen i Aabenraa.
De 4 kor har alle tilknytning til den aktive og udadvendte Sct. Nicolai Kirke. Sidste år optrådte de med julegospelmusicalen Et barn er født for samlet over 15.000 mennesker og har optrådt for fulde huse på Harmonien i Haderslev, Sønderjyllandshallen, på Rådhuspladsen i København, i Michaelis kirken i Hamborg og på TVSyd m.m.
Nu er korene klar med fortsættelsen af juledramaet med Stjernen over Betlehem. Over 1.600 skoleelever har allerede lagt billet ind på at se stykket.
Juledramaet handler om, at der for over 2.000 år siden viste en helt usædvanlig stjerne på nattehimlen. Kun ganske få mænd kunne tyde den. Endnu færre valgte at følge den.
Det er historien om rejsen, hvor vismænd fra østerland besluttede sig for at forlade deres hjemland, for at begive sig ud på en farefuld rejse på trods af spot, farer, bedrag og alle odds imod sig, fortæller Torben S. Callesen, som er sognemedhjælper og har skrevet tekst og musik.
Historien bag Stjernen over Betlehem underbygges af fængende gospel, smukke ballader, rock, R&B og popsange.
Den gennemgående koreografi er til dels produceret i samarbejde med en professionel danseinstruktør og en tegnsprogstolk.
Henri.