100-års fejring og ny udsendelsesfest

Søndag d. 6. januar var der jubilæumsgudstjeneste og festarrangement i anledning af 100-året for udsendelsen af Mission Afrikas, daværende Dansk Forenet Sudan Missions, første missionærer. Men Mission Afrika har ikke sendt deres sidste missionær ud endnu.

Mette og Alex Bjergbæk Klausen

Søndag d. 13. januar er der nemlig udsendelsesgudstjeneste for Mette og Alex Bjergbæk Klausen i Fonnesbæk Kirke i Ikast.
De udsendes til Sierra Leone, hvor de sammen med Det Anglikanske Stift i Bo skal stå for et nyt projekt med fokus på uddannelse af kirkens præster og kateketer med det formål at styrke kirkens teologiske niveau.
Efter gudstjenesten vil der være kirkefrokost i kirkens egne lokaler, hvor der vil være mulighed for at bringe hilsner til Mette og Alex. Generalsekretær Kristian R. Skovmose og partnerkoordinator Carsten Bruhn-Lauritsen medvirker ved udsendelsen, hvor der også vil være indslag ved gæster fra Sierre Leone.
Henrik