Kunstmaler opretter egen forbønstelefon

Kunstneren bag Udfordringens forside i julenummeret, Peer Laigaard, nøjes ikke med at male. Han beder også for mange over telefonen.
Peer blev selv troende for få år siden, da han blev helbredt på et møde med Hans Berntsen. (Se side 2 i julenummeret.)
Og som mange ny-kristne beder han frimodigt for andre, der også lider af sygdomme og problemer. Og der er sket flere overnaturlige helbredelser.
– Folk bliver sendt hjem fra sygehuset. ”Gå nu hjem og nyd de sidste 2 måneder. Vi kan ikke gøre mere for dig.” Hvad gør Herren? Han helbreder dem lige på stedet, fortæller Peer taknemlig.
Han nævner fx, at en håbsløst kræftsyg er blevet helbredt, en anden i kørestol pludselig kunne gå igen, og at en, der skulle ind og opereres, kunne tage hjem igen, fordi Jesus, ”den store læge” allerede havde været der.
– Jeg har masser af den slags historier. Men det er bedre, at folk selv fortæller deres oplevelser. Det eneste, jeg ”praler” af, er, at jeg kender den Herre, som kan gøre disse ting, siger Peer og tilføjer: – Helbredelse er jo kun en sidegevinst. Hovedgevinsten er at kende Jesus selv.
En tid hjalp Peer med at besvare Hans Berntsens forbønstelefon. Men de var ikke helt enige om stilen, og da mange efterhånden ringer til Peer selv, har han nu besluttet at lade telefonen til sit eget Salling Kunstcenter i Spøttrup være en forbønstelefon. Nummeret er 97 56 62 85. Hertil kan man ringe på alle tider om både frelse og helbredelse, lover Peer Laigaard.
Henri