Journalist tilbage fra barsel

Eva Maria Jørgensen er tilbage på
Udfordringen efter endt barsel.
Efter nytår er det igen blevet tid til lidt udskiftning på Udfordringen. Eva Maria Jørgensen er tilbage efter barsel og afløser dermed Svend Løbner, som har haft barselsvikariatet.

Eva Jørgensen sammen med Julia, Karsten og Joshua.

Eva har nu to børn sammen med sin mand Karsten, Joshua på knap tre år og Julia på ni måneder. Den lille familie er i mellemtiden flyttet fra lejlighed i Brabrand til hus i Harlev lige vest for Århus.
Eva vil primært stå for avisens indlandsnyheder samt forskellige portrætter.

Glæder sig

– Jeg glæder mig til igen at have fingeren på pulsen i det kirkelige landskab, og jeg glæder mig også rigtig meget til at høre og skrive personlige historier fra hele landet, fortæller Eva og opfordrer Udfordringens læsere til at komme med tip og idéer til gode historier på eva@udfordringen.dk.

Tak til Svend

Samtidig siger avisen tak til Svend Løbner for hans indsats i denne omgang. Han har varetaget indlandsnyhederne under Evas barsel og skal nu igen arbejde fuldtid som direktør i Kirkeligt Mediecenter. Kirkeligt Mediecenter hjælper kirker, foreninger og organisationer ud i pressen gennem kurser, sparring og direkte skrivehjælp. Han vil dog stadig være tilknyttet Udfordringen som freelance-skribent.
/Lisbeth