KA-direktør blev 50

Karsten Høgild, som er direktør for Kristelig Arbejdsgiverforening (KA) og KA Pleje, fyldte lørdag den 12. januar 50.
Karsten Høgild er oprindelig uddannet kontorassistent og har siden været både i et arkitektfirma og i Krifas lokalafdeling i Lemvig. I 1998 blev han direktør i Kristelig Arbejdsgiverforening (KA). I 2004 i forbindelse med indførelse af frit valg på ældreområdet blev Karsten Høgild ligeledes direktør i den nyoprettede arbejdsgiver- og brancheforening KA Pleje. I sin tid som direktør i KA og KA Pleje har Karsten Høgild arbejdet for bedre vilkår for små og mellemstore virksomheder og arbejdsgiveres frihed til at organisere sig.
Han er bosat i Silkeborg, gift med Gitte og har tre voksne døtre. Og så følger han meget begejstret med i Silkeborgs fodboldkampe i superligaen.