Pinsekirken Aalborg skifter navn

Aalborg Citykirke. Det bliver det nye navn, som Pinsekirken Aalborg helt officielt kan kalde sig fra omkring marts måned.

Snart skal facadeteksten skiftes ud i Aalborg.

Faktisk hedder Pinsekirken Aalborg på papiret Pinsemenigheden Elim, på bygningen Pinsekirken, på skiltet Elim og på nettet Pinsekirken Aalborg. Det var da også derfor, at kirken ønskede at skabe ny sammenhæng med blot ét nyt navn.
Navnet er ledelsen nået frem til efter at have give menigheden mulighed for at byde ind i en proces over forskellige menighedsmøder.
Når valget faldt på Aalborg Citykirke, skyldes det flere ting.
– Det er først og fremmest et navn, der forklarer sig selv, hvor Elimkirken ville være et ukendt gammeltestamentligt begreb for mange kirkefremmede. Desuden giver City meget mening i Aalborg, hvor man netop opdeler byen i forskellige City-dele. Vi ønsker, at det skal være en vision for os at tage ansvar for byen, siger Dan S. Jacobi, præst i den kommende Aalborg Citykirke.
Eva