50 års jubilæum i Sarons Dal

Til sommer skal det fejres, at der har været sommerstævner i Sarons Dal i 50 år.
– Sommerstævnet i Sarons Dal har været trendsættende i kristne kredse i alle årene. Troende fra forskellige kirkesamfund er kommet og blevet inspireret. Stedet har sat dybe spor blandt kristenfolket i mere end en menneskealder, siger stævnechef Sten Sørensen (billedet).
Flere norske statsministre har i årenes løb besøgt Sommerstævnet, scenen har været brugt til politiske debatter, og hele det skandinaviske kirkeliv har været repræsenteret fra pinsevenner til katolikker. I år bliver der aktiviteter for omkring 1.000 børn og unge. Som noget nyt vil der også være et tilbud for børn i 9-10-årsalderen.
Sten Sørensen siger, at man planlægger et politikermøde første søndag i stævnet. Flere kendte politikere har allerede sagt, at de kommer. KPK