Biebers mor producerer anti-abort film

Pattie Mallette, bedre kendt som Justin Biebers mor, håber at kunne skaffe millioner af dollars til støtte for gravide og deres ufødte børn gennem filmen Crescendo.
I bogen Nowhere But Up, fortæller Pattie Mallette om sin egen meget svære ungdom. Hun blev seksuelt misbrugt og tog stoffer som 14-årig. Hun løb hjemmefra som 16-årig – og kastede sig ud foran en lastbil som 17-årig. Det var på den tid, hun blev gravid. Men hun kunne ikke acceptere tanken om abort – hun var nemlig også kommet til tro på Jesus.
– Jeg håber at kunne hjælpe unge kvinder over hele verden. Så de har et sted, hvor folk vil tage sig af dem, hvis de er gravide og ikke ved, hvor de skal gå hen, siger Mallette, der selv som teenager fik hjælp i et center for gravide.
Filmen Crescendo har allerede vundet mange filmpriser. Justin Bieber har udtalt, at han ikke tror på abort. Men han ønsker at bruge tiden på sin musik frem for kontroversielle, politiske emner.
Bodil