Norsk Kirkelig Fornyelse har fået ny leder

Dag Øivind Østereng blev valgt til ny leder af bønne- og arbejdsfællesskabet Kirkelig Fornyelse på deres årsmøde.

Den nye bestyrelse i Kirkelig Fornyelse efter årsmødet: Anne Nordstoga (fra venstre), Svenn Martinsen, Dag Øivind Østereng (ny formand), Øystein Skullerud, Stein Barlaup (afgående formand), Ole-Christian Bråten og Benjamin Bj. Anda. Foto: Boe Johannes Hermansen.

Dag Øivind Østereng, som er præst i den norske kirke, er blandt andet kendt som leder for den norske Carissimi-gruppe, der var en gruppe af præster, som forsøgte at råbe biskopperne op i forhold til vielse af homofile.
KF er en økumenisk norsk bevægelse, som har sit udspring i den norske statskirke og særligt er kendt for bladet ”Liv og lære” og sit årlige sommerstævne i Åpta.
Stein Barlaup er afgående formand i KF.
Eva