Ny festival for musik og kunst

I slutningen af maj inviterer Kolding Internationale højskole til Imagine Arts Festival med musik, dans, drama og billedkunst.
Imagine Arts Festival, som har undertitlen Creating a new language in the church, byder på to musikscener i Kongreshallen, kunstudstilling, alternativ lovsangskoncert, heavy metal scene, skulpturpark og teaterforestillinger med kunstnere fra Brasilien og USA. På dansk grund er det et helt nyskabende program.
Højskolen arbejder meget med at skabe nye former for gudstjenester og i det hele taget fornyelse eller genskabelse af sproget i og omkring kirken, og festivalen skal være med til at støtte op om de kunstnere, der tager denne udfordring alvorligt og som bruger tid, liv og kræfter på at skabe nye metaforer, drømmebilleder og kunst – til glæde for folk, der har deres gang i kirken, men også for alle andre.
Eva