Rekreationsboliger snart klar

KFUMs Soldaterhjem ved Hvorup i Aalborg kan den 1. marts indvie otte rekreationsboliger.
Rekreationsboligerne føjer sig til de fire, som allerede er knyttet til soldaterhjemmet i Holstebro. Senere bliver der muligvis også bygget rekreationsboliger ved Høvelte kaserne på Nordsjælland. Rekreationsboligerne bygges og tilbydes hjemvendte soldater, som efter de tre års udsendelse har fået psykiske mén på den ene eller anden måde.
Oberst Flemming Larsen fra Aalborg kaserne er rigtig glad for boligerne og for at Aalborg blev et af de første steder.
– Fællesskabet og omsorgen på Soldaterhjemmet kan i tilgift tilbydes de soldater, der af den ene eller anden årsag måtte have behov for det – og hjælpe med at genfinde den hjemlige rytme – og det er projekt SoldaterRekreation i en nøddeskal.
Eva