– Arbejdet i erhvervslivet er også et kald

Det siger Stephen Gunning fra Nord-Irland, som skal tale til danske kristne erhversledere i marts.Stephen Gunning kæmpede i årevis med en følelse af at være en andenklasses kristen i forhold til sin bror, som var missionær.

Stephen Gunning har oplevet udsædvanlig succes i sit firma.

Efter lang tid gik det op for ham, at kaldet til at arbejde i erhvervslivet var lige så vigtigt som at være fuldtidsmissionær.
Stephen Gunning skal tale ved to inspirationsdage for erhvervsledere i Grindsted og Aalborg midt i marts. Han kommer fra Holywood i Nordirland.

Solgte til Phillips

Siden han forstod kaldet i sit ”verdslige” arbejde, har han og hans kone oplevet mange tros-eventyr i erhvervslivet, og han har et meget inspirerende vidnesbyrd at dele.
Han var i 1998 medstifter af sin første virksomhed, Tomcat Systems Ltd., der udviklede edb-journal-systemer til hospitaler. Efter nogle alvorlige prøvelser i de første år oplevede de et bemærkelsesværdigt gennembrud. Tomcat blev en af ​​de to førende virksomheder på verdensplan inden for deres område. Virksomheden blev til sidst købt af den globale gigant Philips i marts 2008.

Afhængig af Guds nåde

Stephen har siden startet en ny virksomhed inden for smart-phone-området. Han fortsætter med at lære at være afhængig af Guds nåde i alt – og siger:
– Det er den eneste måde at trives på, og ikke bare overleve, i denne verden af ​​kaos.
Desuden taler Per Hyldgaard, der er grundlægger og leder af Gospel Outreach. Per taler oftest på store missionskampagner i Afrika, Asien, Syd- og Mellemamerika, hvor der samles op til 15.000 mennesker.
Ud over opmuntrende taler vil der også være mulighed for at knytte forbindelser til de andre danske deltagere på inspirationsdagene, som er arrangeret af Missionsorganisationen Gospel Outreach.
Eva