Her brændes troldomssager

– Det er en vanskelig tid nu, hvor to pastorer lige er blevet dræbt. Men mange kom til tro på Jesus under kampagnen i Magugu, fortæller Hannah og Egon Falk fra Tanzania.- Vi har lige afsluttet en fantastisk kampagne i landsbyen Magugu med 3.000 indbyggere, fortæller Hannah og Egon Falk.

– Vi behøver jer til at holde vore hænder oppe, siger Hannah og Egon Falk, som i Tanzania oplever både vækkelse og modgang.

Men glæden over kampagnen er blandet med sorg og erkendelsen af, at der er stor modstand: To af pastorerne er for nylig blevet dræbt af ekstreme muslimer.

Bad mod stormen

– Vi blev tirsdag på vejen modtaget af mindst 1000 glade og begejstrede mennesker.
Politiet var med for at holde orden på trafikken, der med stor forundring måtte holde pænt ind til vejsiden, mens vi passerede.
Den første kampagnedag blev ødelagt af en meget kraftig og dæmonisk storm, dog lykkedes det vort mandskab at redde vort udstyr.
Dette gjorde kun, at vore og de kristnes bønner blev intensiveret – og Gud hørte bøn, også selvom regnen truede flere gange, skriver ægteparret Falk.

Støtte fra regionsleder

Den højeste autoritet i regionen Regional Commisionary Erasto Mbwilo kom om torsdagen for at åbne kampagnen officielt.
Det gjorde han på en meget flot måde, hvor han fremhævede de kristnes rettigheder i landet.
Han sagde også, at der kun er en vej til himmelen, og det er Jesus!

Helbredelser

Allerede første dag blev døve, stumme og krøblinge helbredt.
Naboer til de helbredte var så begejstrede over det skete, at de sendte bud efter de syge i deres familier, og mange kom langvejs fra for at blive bedt for.

Brændte troldsager

– Det var også en stærk oplevelse at se den lokale troldkvinde give sit liv til Jesus. Hun stod frimodigt frem og bad os om at brænde alle hendes grimme og ækle troldomssager. Hvilken glæde det skabte, da ilden fortærede disse ting!


Artiklen fortsætter efter annoncen:Bed for nye kristne med muslimsk baggrund

– Det var rørende at bevidne de mange muslimer stå frem og bekende deres tro på Jesus som frelser og Herre.
Med tårer fortalte de, hvilken forkastelse, undertrykkelse og vold de kan forvente. Alligevel sagde de med kraft i stemmen: ”Intet kan erstatte Jesus og fjerne os fra ham!”
Disse mennesker behøver vor kærlige omsorg og forbøn i disse dage.
Det er på mange områder en meget vanskelig tid i Tanzania og for os i vort arbejde. Vi takker alle vore trofaste venner for fortsat forbøn og støtte. Uden jer kan vi ikke gøre alt det, Gud har kaldet os til.
Vi behøver jer til at holde vore hænder oppe!
I taknemlighed beder vi Gud om at velsigne jer rigtig meget i denne tid, slutter Hannah og Egon Falk.
Bodil