Debat

Paven og advarslen

Pave Benedict er overraskende trådt tilbage. Det overrasker dog ikke, hvis man læser hjemmesiden ”thewarningsecondcoming.com”, der har været annonceret her i Udfordringen under overskriften ”Advarsel”. I budskabet fra 1. juni 2011 står der faktisk at læse (Jesus taler): ”Min elskede Paves dage er nu talte. Han vil have forladt Vatikanet før Advarslen finder sted”. Faktisk er det ret godt profeteret i betragtning af, at det er 600 år siden, en pave sidst abdicerede. I andre budskaber profeteres også, at liberale kræfter vil tvinge ham til at trække sig, hvilket bekræftes af de seneste pressemeddelelser.
”Advarslen” er et stort tegn på himlen, der skal ske før Jesu genkomst. I budskaberne forberedes vi på denne og på andre voldsomme begivenheder de næste 3½ år. Problemet for os protestanter er, at profeten, (en europæisk husmoder med mand og børn), som angiveligt viderebringer disse budskaber fra Treenigheden og Jomfru Maria, er katolik, og at vi i den forbindelse er indoktrineret til at ignorere, hvad der kommer fra katolikker.
For at frelse flest muligt før genkomsten, opfordrer Jesus i budskaberne stærkt til dannelse af økumeniske bedegrupper. Jeg er selv med i en Sandt Liv i Gud bedegruppe (Vassula Rydén), hvis budskaber efter min mening ligner The Warning budskaberne til forveksling.
I øvrigt kan man se lynet slå ned i Peterskirken på TV 2 Vejrets hjemmeside. Det skete om aftenen 11/2/2012, samme dag, hvor Paven trådte tilbage.
Ernst Jessen
Torvegade 19
6800 Varde