KFS styrker dialogen

Carsten Kofoed Espersen er ansat som dialogsekretær i Kristeligt Forbund for Studerende (KFS).
Kristeligt Forbund for Studerende (KFS) har netop fundet den person, der skal varetage den nyoprettede stilling som dialogsekretær i KFS. Carsten Kofoed Espersen skifter 1. august fra sin nuværende stilling som studentersekretær i Østdanmark ud med arbejdet på videregående uddannelser i hele landet.
En af hans primære opgaver bliver at gennemføre Mission Weeks i landets fire største byer, København, Aarhus, Odense og Aalborg i samarbejde med lokale teams og sekretærer.
– Det er inspiration, vi har fået især fra det engelske KFS, og hver gang vi har lavet for eksempel lunchbars, har vi lært mere og mere. Og erfaringen har været, at det her giver mening både for kristne og ikke-kristne studerende, fortæller Carsten.
Carsten er uddannet teolog og er gift med Lise, og sammen har de to børn, Noa og Ida på henholdsvis 11 og 8 år.
Eva