Smith og Clark til København

Martin Smith fra Delirious og Randy Clark medvirker på helbredelsesmøder i Kirken i Kulturcentret.Det er internationalt kendte personligheder, som står i spidsen for Kirken i Kulturcentrets helbredelseskampagen i maj.

Randy Clark og Martin Smith, som medvirker til konferencen i Kirken i Kulturcenteret, har begge rejst over hele verden med det gode budskab.

Randy Clark begyndte som præst i en lille kirke i St. Louis. I januar 1994 var han med til at starte den vækkelse, som brød ud i Toronto, Canada og varede i tolv år – og som bredte sig ud over hele verden. Siden er han blevet kendt for sin gave til at viderebringe og forløse Guds kraft til helbredelse.

Opmuntrer den enkelte

Han er en blændende underviser og har en fantastisk gave til også at opmuntre enkeltpersoner og få dem til at forstå, at de også kan blive brugt af Gud og bevæge sig i Åndens gaver. Hans budskab er simpelt: ”Gud ønsker at bruge dig!”
Randy Clark har rejst i mere end 36 lande og fortsætter sin omfattende rejsetjeneste for at sørge for, at det mandat, som Gud har lagt på hans liv, bliver fuldført. Han bor i Mechanicsburg, Pennsylvania, USA sammen med sin kone, DeAnne. De har 4 børn: Josua (svigerdatter,Tonya), Johannah (svigersøn David), Josiah (svigerdatter Allie) og Jeremiah.

Ex-Delirious

Martin Smith, som er lovsangsleder på Randy Clarks møder, har været forsanger i rock/lovsangs bandet Delirious igennem 17 år. Nu rejser han rundt i store dele af verden hvor han betjener med hans lovsang. Martin Smith har skrevet mange kendte lovsange. Nogle af dem er: ”Majesty” ”I Could Sing of Your Love” og ”History Maker”. Sammen med ham medvirker Kirken i Kulturcenterets egne lovsangere.
Desuden underviser Tom Jones fra Cleveland i USA også. Konferencen foregår fra den 23. til den 26. maj i Kirken i Kulturcenteret, tilmelding er nødvendig.