Sydafrikansk apostel kommer til Vejen

Apostel Bushiri fra Sydafrika vender tilbage til Vejen i påsken.- I uge syv oplevede vi, hvordan Bushiri pegede på en ung fyr og sagde: ”I morgen skal du til læge”.
Keld Winther fortsætter:
– Og det var rigtigt. Næste dag skulle han til læge med ryggen. Det viste sig, at han havde lungekræft, men han blev helbredt samme dag.
Apostel Shamah Bushiri, som Keld taler om, har nemlig allerede været i Vejen én gang, efter at den dansk-afrikanske forsamling dér inviterede ham med kort varsel.

Præcise kundskabsord

Keld Winther, som er gift med en afrikaner, fortæller, at han egentlig var ganske skeptisk på forhånd. Men de mange præcise kundskabsord overbeviste ham.
Derfor ønsker han, at flere skal opleve det samme, og han har sammen med de øvrige kristne i det afrikansk-danske fællesskab i Vejen inviteret Bushiri tilbage til påske. De har lejet et mødelokale ved Vejen-hallen, hvor der bliver møder skærtorsdag og langfredag.
– Vi, som står bag, kender egentlig mest hinanden venskabsmæssigt, men mon ikke det ender med en menighed en dag, siger Keld Winther, som er ansvarlig for det praktiske omkring arrangementet.
Eva