Himlen findes virkelig på film

60 år efter ”De Ti Bud” planlægges to nye Mosesfilm, bl.a. den, hvor Christian Bale (Batman) forventes at spille Moses. Også ”Himlen findes virkelig” bliver filmatiseret.

Bogen om lille Coltons oplevelse af himlen er nu kommet i 6. oplag.

Ang Lee skal være regissør på filmen ”Gods and Kings”, og Christian Bale forventes at spille hovedrollen i Ridley Scotts ”Exodus”. Både 20th Century Fox og Warner Brothers planlægger at fortælle historien om Moses ud fra beretningen i 2. Mosebog. Det sker efter History Channels succes med miniserien «Bibelen».
I fortællingen om Moses vil Scott lægge hovedvægten på Moses’ liv og relationen til Farao Ramses II.
Filmversionen af bestselleren ”Himmelen findes virkelig” – om en lille drengs nærdøds-oplevelse af himlen – er også undervejs. Greg Kinnear skal spille hovedrollen som drengens far, pastor Todd Burpo. En af producenterne bliver pastor T. D. Jakes, fortæller KPK.
Bodil