Konfirmander skal finde ”Den hemmelige Vej” midt i Tønder

Rollespil, teologi og virkelighedens Tønder. De tre ting kombineres, når Kristkirkens konfirmander lørdag den 13. april skal finde ”Den hemmelige vej”.
En labyrint, Tønder Medborgerhus, gader og forretninger, selv vandtårnet og til sidst, men ikke mindst, Kristkirken, er ramme for ”Den hemmelige Vej”, som konfirmanderne i hold på to skal finde. Tønder vil se ud omtrent som den plejer, men for godt 60 konfirmander vil den være Jerusalem og omegn for 2000 år siden. De præsenteres for helt centrale begivenheder omkring Jesus samt for etiske og eksistentielle valgsituationer, og de må forholde sig aktivt til det, de møder.
Bag konceptet står sognepræst Jens Elkjær Petersen fra Kristkirken og religionspædagogisk konsulent Kristen Skriver Frandsen. Dagens program er en videreudvikling af rollespillet ”Den hemmelige Vej”
Eva