Alt det, vi har

Når solsortene fløjter efter regnen. Når der er forårsgrønt og gult… Og alting gror og blomstrer. Så fornemmer man, at naturen ikke bare er en tilfældighed, men at alt ligesom fortæller om Guds storhed og godhed.
Den Gud, som skabte dette paradis, ville det godt for dig og mig – og alle mennesker. Du kan ligefrem mærke den helbredende virkning på sjæl og krop, når du kommer ud af husene og byerne og bliver overvældet af det enorme skaberværk, som bare sitrer af liv.
Og så er jorden endda kun en lille del af det uendelige univers. Og alt er storslået og passer sammen. Selv i de mindste detaljer opdager forskere et vidunderligt og uforklarligt design. Der er en Skaber. Der er en mening.

Som troende har vi opdaget denne guddommelige virkelighed. Og naturen er bare én side af Guds nærvær.
Nogle af os har oplevet helbredelser, som ville være uforklarlige – hvis ikke det var sandt, hvad Jesus sagde.
Nogle har endda oplevet engle, visioner, drømme som gik i opfyldelse, kundskabsord, profeti og meget mere. At læse i Bibelen er en daglig øjenåbner. Bøn ligeså. Vi kan bogstaveligt talt vandre i forberedte spor. Blive ledet og bønhørt. Opleve venskabet med Jesus helt tæt og personligt. Gang på gang har jeg som kristen opdaget, at der var mere at få, end jeg gik og troede…

Vi kan nemlig gå glip af velsignelserne.
Også som kristne kan vi gå gennem livet uden at opdage alt det, Gud har til os.
Hvis vi er mere optaget af alt mulig andet.
Hvis vi ikke tror, der er noget at få – mere end man har.
Hvis vi ikke søger Gud – i forventning – og sult.
Nogle gange er det først, når vi kommer i en alvorlig krise, at vi får antennerne rettet ind efter det åndelige liv.
Og selv, når vi får sådan en chance, vender vi ofte tilbage til de tomme kalorier, når vi igen har det nogenlunde. Vi er måske taknemlige for, at vi fik et lille glimt af Gud i krisen – men der var så meget mere, som vi kunne få.

Troen på Jesus er faktisk nøglen til hele ”guddomsfylden”. (Kolossenserbrevet 1,9-20). Og det er Guds ønske, at vi allerede her på jorden skal åbne den pakke, som vi engang skal opleve fuldt ud i det evige liv.
Lad os derfor ikke spilde tiden med tomhed, men udforske og takke for alt det, vi har i troen.

Af redaktør Henri Nissen