Find nyt navn til missionsselskabet

– Hjælp os med at finde et nyt navn til DEM, for vi arbejder ikke kun i Etiopien, opfordrer
missionsselskabet Dansk Ethioper Mission, som sætter en rejse på spil til … Etiopien.Missionsselskabet Dansk Ethioper Mission vil inddrage sit bagland i en ’You name it’ kampagne, der løber fra 1. juni til 10. august. Den 30. august skal bestyrelsen tage stilling til det nye navn.

– Vi vil gerne understrege, at mission er gensidig udveksling, siger Sune Skarsholm.

– Vi har gennem mere end 30 år arbejdet i Liberia og Botswana og ikke kun i Etiopien, og vores navn giver anledning til forvirring. Men at ændre et navn kan være følsomt, ligesom vi skal have et godt alternativ. Nu vover vi det, forklarer generalsekretær i Dansk Ethioper Mission, Sune Skarsholm.
– Vi er midt i en fantastisk udvikling, hvor mission i dag sker i en anden kontekst end tidligere. Mission er ikke noget, vi bringer til et land i Afrika. Mission er gensidig udveksling og inspiration, og det ønsker vi at understrege, siger Sune Skarsholm.
Missionsselskabet har haft hele tre navne, siden det blev stiftet i 1948. Først hed det Den Danske Abessinier-Mission, (fordi Etiopien hed Abessinien). To år senere blev det ændret til Den Danske Ethioper Mission, og siden 1969 har det været Dansk Ethioper Mission.

Ideen er en rejse værd

For tredje gang i missionsselskabets historie skal DEM have nyt navn.

Bestyrelsen i Dansk Ethioper Mission vil gerne have så mange mennesker som muligt til at komme med forslag til nyt navn. Derfor starter man en kampagne i baglandet, som løber fra 1. juni til 10. august, og som hedder: ’ You name it – din idé kan være en rejse værd!
Den, der foreslår det navn, som bestyrelsen ender med at vælge på bestyrelsesmødet den 30. august, vinder en rejse til Etiopien til en værdi af 15.000 kroner. Det endelige navneskift kan dog først træde i kraft fra den 5. april 2014, hvor Dansk Ethioper Mission holder årsmøde.
Det er nemlig medlemmerne, der har mandat til at foretage navneskiftet.
– Vi håber, mange vil være kreative, drøfte det med hinanden og hjælpe os med at finde et godt og dækkende navn. Forhåbentlig kan muligheden for at vinde en rejse sætte kreativiteten i gang, siger generalsekretær Sune Skarsholm.
Læse mere om konkurrencen på www.dem-dk.dk eller på facebook.com/Dansk.Ethioper.Mission. Yderligere informationer fås hos generalsekretær Sune Skarsholm på tlf. 7356 1260 / 2015 6497 eller sune@dem-dk.dk