Mange mirakler ved kristne møder

Over 1000 deltog i konferencen med Randy Clark i Københavns Kulturcenter.Flere hundrede mennesker blev berørt med en helbredelse eller fik en ny oplevelse af Helligånden, da der i weekenden var konference med Randy Clark i Københavns Kulturcenter.
Over 1000 deltog i et eller flere af de 9 undervisnings-seminarer fra torsdag aften til søndag aften. Og i slutningen af hvert møde var der mulighed for forbøn, hvilket hundredvis benyttede sig af.
De fleste modtog ikke forbøn af Randy Clark selv, men af det lokale forbeder-team. Og Randy Clark understregede i sin undervisning gennem mange eksempler, at Gud kan helbrede på mange måder. Selv kom han flere gange med kundskabsord (som omtalt i 1. Korinterbrev 12), hvor han nævnte en specifik lidelse, og bad den person, som havde denne lidelse om at rejse sig.
Udfordringen talte med to tilfældige blandt de mange helbredte.

Annette Damgård fra Thisted slap af med en smerte, hun har lidt af i 30 år.
Havde ondt i 30 år

Annette Damgård, der er social- og sundhedshjælper i Thisted (billedet) stråler glad som en sol, mens hun fortæller:
– Jeg er blevet helbredt for et brækket haleben!
Som 20-årig faldt jeg ned af en isglat kældertrappe, da jeg forsøgte at tage min cykel ned i kælderen hos mine forældre.
Jeg kunne ikke sidde ned i 3 måneder bagefter, så det var ret slemt. Men dengang ville jeg ikke til behandling, fordi jeg som 20-årig syntes, at det var pinligt. Så jeg fik mig en pude at sidde på.
Og jeg har haft ondt i de 30 år, der er gået siden. Ikke uafbrudt, men når jeg sad ned eller cyklede.
Men i går (fredag) blev jeg helbredt.

Yes! Det er mig!

– Jeg havde faktisk mere ondt, end jeg plejede at have. Og jeg lagde mærke til det, fordi man jo sidder meget ned til en konference. Jeg måtte rykke frem på stolen, fordi jeg ikke kunne sidde på halebenet.
Men jeg mærkede, at der skete noget, efter at vi havde set et kort film-klip om alle de mennesker, der var blevet helbredt i Sydamerika. Jeg kunne bare mærke, at der skete noget, men smerten var ikke væk. Og jeg ville simpelthen ikke sige, at jeg er helbredt, før jeg var sikker på, at jeg var helbredt. Jeg ville være sand.
Alligevel havde jeg i baghovedet, at jeg måske var ved at blive helbredt. Og så var der én i forbeder-teamet, som fortalte, at han havde fået et kundskabsord om smerter i halebenet.
Yes, det er mig! tænkte jeg. Og så rejste jeg mig op, som Randy Clark opfordrede os til, hvis vi havde netop den smerte, der blev nævnt i kundskabsordet.

Mærkede Guds kraft

Randy Clark spurgte, om jeg var blevet helbredt, og jeg svarede nej, for selv om der skete noget, var jeg ikke sikker. Så kom folk omkring mig hen for at bede for mig. Og så forsvandt smerten!
– Kunne du mærke noget, da det skete?
– Jeg kunne mærke Guds kraft.
– Føltes det som varme?
– Nej, men jeg kunne bare mærke det – og smerten, den forsvandt.
Da jeg kom hjem efter mødet, gjorde det stadig ikke ondt. Jeg plejer at have en konstant smerte inden i knoglen, ligesom når man har gigt. Men man lærer jo at leve med smerten.
Jeg har fire børn, og i forbindelse med fødslen har jeg måttet ligge på siden. Det har været meget svært og pinligt for mig.
Men efter helbredelsen har jeg bare ingen smerter haft. Jeg er bare så lykkelig. I morges, da jeg stod op, fortalte jeg det til dem, jeg bor hos. Jeg har ikke ondt.
Så – al æren til Jesus! slutter Annette Damgård. Hun var også med på konferencen med Randy Clark sidste år, og hun tog fri for at kunne være med igen i år.

Lars Ravn fra Kolding tog til konferencen for sin kræftramte kones skyld, men fik selv en spontan helbredelse.
Helbredt for metal i kroppen

Lørdag aften opfordrede Randy Clark de deltagere, som havde smerter på grund af indopererede skruer og metalplader om at rejse sig.
Tolv personer indikerede, at de havde sådanne smerter.
En af dem var Lars Ravn fra Kolding. Han fortæller:
– Vi tog herover, fordi min kone desværre har fået konstateret brystkræft for en måned siden. Hun har også fået det bedre. Nogle smerter er forsvundet.
Men lørdag aften opfordrede Randy os, der havde smerter efter metal i kroppen til at rejse os. Og så gjorde jeg det, fordi min brystkasse er blevet skåret op og bundet sammen igen med ståltråd.
– Hvad var grunden til det?
– For syv år siden faldt jeg sammen i min bil og blev bragt på hospitalet. De fandt en kæmpe kræftsvulst i min højre lunge. Den var på ca. 1,2 kg.
Den blev opereret ud, og efterfølgende fik jeg 52 kemo-behandlinger. Men efter disse behandlinger opdagede lægerne fire ekstra kræftsvulster bag brystbenet.
Så måtte jeg på Odense Sygehus igen. Der skar de hele mit brystben over for at få de fire kræftsvulster væk. Derefter syede de mig sammen igen med ståltråd.
Og jeg har ikke kunnet række mine arme bagud eller bevæge dem normalt på grund af ståltråden i brystet. Da mine kone og jeg malede børneværelset, var jeg øm to dage efter inden i min brystkasse. Når jeg bliver træt, får jeg også smerter i brystkassen. Men det værste var, at jeg simpelthen ikke kunne få armene tilbage.
– Men så opfordrede Randy Clark folk med metal i kroppen til at rejse sig…?
– Ja, og min kone fik mig til at rejse mig. Da Randy begyndte at bede oppe fra scenen, kunne jeg mærke på min plads nede i salen en varme komme ned over mit hoved.
– Hvordan føltes det?
– Som en fuldstændig total varme, der kom ned ovenfra over mit hoved.
– Randy opfordrede jer til at gøre det, I normalt ikke kunne. Prøvede du det?
– Ja, jeg prøvede at række armene bagud. Og jeg kunne mærke, at der var sket noget. Nu kunne jeg gøre sådan, siger Lars og trækker armene bagud uden mindste besvær eller antydning af smerter.
– Hvor længe er det siden, du blev opereret?
– Den sidste operation fik jeg for ca. 5 år siden. De lovede mig kun 30 pct. overlevelseschancer. Og min kone var med mig hele vejen. Jeg kommer oprindelig fra Aalborg, og vi er derfor kommet i Aalborg Menigheds Center, fordi de dér har en smittende tro, som jeg havde brug for, fortæller Lars Ravn.
Han har netop for nylig været til kontrol for kræftknuderne, og kræften var ikke kommet tilbage. Nu er moderen i den unge familie så blevet ramt, men også det håber Lars nu er ændret efter forbønnen på ”Healing & Impartation” konferencen.


Artiklen fortsætter efter annoncen: