Højskoleuge om indre frihed

I november gæster den canadiske prædikant Graham Powell Kolding Internationale Højskole, med sin udfrielsestjeneste og budskabet om håb og indre frihed for alle.

Graham Powell

”Rise up in ressurrection life!” Sådan lød ordene, som Gud talte til Graham Powell for mange år siden, da han selv oplevede at blive sat fri for de ting i hans indre, der havde bundet ham og holdt ham tilbage hele hans liv. Den 1. – 2. november er Graham Powell underviser på et intensivt weekendkursus på Kolding Internationale Højskole under titlen ”Et liv i frihed”. Her vil han underviser kristne i, hvordan de med Guds hjælp kan opnå frihed fra nogle af de ubevidste ting, der kan binde et menneske.
Han har også skrevet adskillige bøger, deriblandt ”To verdener”, som for nyligt blev udgivet af Udfordringens forlag.
Kurset, der foregår på engelsk med tolkning til dansk, vil bestå af lovsang, undervisning og betjening, med det fokus at deltageren selv lærer at betjene andre.
Eva