Nyuddannede socialdiakoner fra Diakonhøjskolen i Aarhus/VIA UC

Den 11. januar 2018 fejrede Diakonhøjskolen i Aarhus indvielsen af 25 nye socialdiakoner i Sct. Pauls Kirke.

Professionsbacheloren i Diakoni og Socialpædagogik er en 3 1/2 år-lang uddannelse med fokus på omsorgsarbejde i forhold til udsatte grupper.
Der er god søgning til uddannelsen, og Diakonhøjskolen glæder sig over også i forårssemesteret 2018 at have et fuldt optag på 38 nye studerende. Interesserede i uddannelsen skal være opmærksom på ansøgningsfristerne, der er den 15. marts for kvote 2- ansøgere og den 5. juli for kvote 1-ansøgere.

De nye socialdiakoner

Allan Hansen, Anita Kjær Andersen, Anne-Louise Fejborg Andersen, Astrid Toft Hansen, Benjamin Jensby Iversen, Casper Stensig Ipsen, Christian Boslev Degn, Claus Jonathan Mikkelsen, Gitte Kretzschmar Tagesen, Juliane Kiel, Karin Moberg Jørgensen, Katja Rahbek Sloth, Kristine Elleby-Krøier, Laura Bech Haahr, Lisa Maria Winther Sørensen, Mette Rudolf Pedersen, Mikkel Brix Siegenfeldt Nissen, Nathalie Nørby, Oddvá Tróndheim, Patrik Ejsing Bjerg, Sarah Due Skov, Sarah Kirkeby Meier, Sólvá Dahl Michaelsen, Susanne Winther, Trine Ravn Pedersen, Mogens Maagaard.