21 diakoner har afsluttet uddannelsen

Torsdag den 20. juni 2013 sagde nyuddannede fra Diakonhøjskolen i Aarhus og VIA University College ”ja” til at være folkekirkens hjælpende hænder.

Øverste række fra højre: Anitta Klysner Sindberg-Graham, Ivan Peter Dalgaard Rasmussen, Sarah Jørgensen, Thomas Frydendal Nielsen, Bogi Johannesen, Benny Jørgensen og forstander Jens Maibom Pedersen. 1. Miderste række fra venstre: Poul Jørgen Brølling, Jan Hummelshøj, Therese Hygum Jørgensen, Lone Stougaard Klausen, Knud Erik Krogh Melgaard og Sofie Nissen. 2. Miderste række fra højre: Gunhild Birgitte Frederiksen, Ninna Døhr, Amanda Eline Martini Andersen, Malene Benner Mikkelsen og Thomas Tarri Nielsen. Nederste række fra venstre: Ditte Dines Mikkelsen, Camilla Kousgaard Aalbæk, Mette Najbjerg Christensen og Rebekka Lavdal-Pedersen.

Det skete ved indvielsesgudstjenesten i Sct. Pauls kirke i Aarhus.

Bachelor eller 1-årig

De 21 socialdiakoner og diakoner har netop afsluttet deres uddannelse på Diakonhøjskolen i Århus, som uddanner socialdiakoner på den 3½-årige professionsbacheloruddannelse i Diakoni og Socialpædagogik og på den 1-årige diakonale efter-videreuddannelse, der er en efteruddannelse for folk, som allerede har en faglig uddannelse.
Biskop i Århus Stift, Kjeld Holm, deltog i indvielsesgudstjenesten sammen med præst og forstander for Diakonhøjskolen, Jens Maibom Pedersen, og sognepræst fra Sct. Pauls Kirke, Erik Dybdal Møller.
Eva