”Dejlig camping, søde mennesker”

Inger og Peter Klitlund Jørgensen var på SommerCamp med drengene Noah, Jonas og Caleb.
Inger og Peter Klitlund Jørgensen var på SommerCamp med drengene Noah, Jonas og Caleb.

– Vi har ikke været på camping i to-tre år, for det er svært at tilfredsstille børnenes behov. Men det er dejligt, at børnene er så glade for det, siger Inger og Peter Klitlund Jørgensen.

Familien Klitlund Jørgensen bor i Holstebro. Peter arbejder som ambulance-behandler i Lemvig, mens Inger er sygeplejerske i Herning. De deltager i SommerCamp for første gang og er blevet introduceret til stævnet gennem Åben Kirke i Herning.

Søde mennesker

Noah på ni år, som skal i tredje klasse efter ferien fortæller om stævnet:
– Vi havde afslutning i børneprogrammet idag, og jeg hjalp de 3-5 årige. Og så fik jeg popcorn som tak. Det er rigtig dejligt at bo på den her plads, der er mange søde mennesker. Og det er dejligt at sove i campingvogn!

Jeg er Jesus’ skat

– Jeg har glimmer i hovedet, fordi jeg er Jesus’ skat, fortæller Jonas. Men jeg var ikke med til at synge fra scenen, fordi jeg har sceneskræk. Det bedste her er glidebanen og hoppeborgen. Og man kan svømme i søen!
Både drengene og deres forældre snakker om børne-programmet, hvor ”Brødrene Olesen” og gæstesolisten ”Danske Justin Bieber” optrådte med numrene ’Marsvin, du skal dø’ og ’Jeg har en bussemand i håret’.
Forældrene glæder sig over, at børnene gerne vil tilbage til SommerCamp næste år. Og Inger opsummerer:
– Det er bare så hyggeligt at være på camping