Ny mobil-venlig hjemmeside

Den nye hjemmeside er ”længere” og knapt så kompakt. Der er større billeder og et lyst og luftigt layout. Og der er links til rigtig meget. Hjemmesiden er designet af Henrik Engedal, som også redigerer avisens ungdomssider.
Den nye hjemmeside er ”længere” og knapt så kompakt. Der er større billeder og et lyst og luftigt layout. Og der er links til rigtig meget. Hjemmesiden er designet af Henrik Engedal, som også redigerer avisens ungdomssider.

Nu tilpasser hjemmesiden sig automatisk, så den også kan læses på iPhones og andre smartphones. Vælg mellem avis eller net-avis.

For at du som abonnent også kan læse Udfordringen på din iPhone eller en anden moderne mobiltelefon, har vi nu ændret hjemmesiden Udfordringen.dk.

Det betyder, at artikler og billeder nu tilpasser sig efter den skærm, du bruger. Teksten bliver ikke mikroskopisk og linjerne ikke for lange.

Også Hosianna.dk

Det samme har vi gjort med vores bogsalgs-hjemmeside, hosianna.dk, så man nu kan gå ind og søge efter bøger og bestille – direkte fra mobilen.
Hjemmesiderne har også fået en grafisk løft, så de er mere tiltrækkende for alle, der kommer ind på dem.

Gode nyheder

Formålet med Udfordringen er jo at fortælle de gode nyheder. Derfor vil vi helst ”give det for intet” bl.a. til alle de mennesker, der søger på internettet.
I et af de kommende numre bringer vi et interview med en kvinde, som netop blev troende af at læse artikler på internettet om mirakler.
Så vi véd, at mange af de ca. 28.000 artikler, som Udfordringen har udgivet, gør deres gavn.
Vi ved også fra samtaler med læserne, at tusindvis hver uge bliver opmuntret og styrket i troen af deres Udfordringen.

Aviser er i dyb krise

Netop i disse år bliver det mere almindeligt at finde alle oplysninger på internettet.
Det betyder desværre, at mange så vælger at opsige avisen.
De fleste aviser falder drastisk i disse år. Gratis-aviser og internettet har ødelagt markedet, så flere af de store dagblade herhjemme risikerer at bukke under i løbet af de kommende år.
Hvis det ikke skal ske for Udfordringen, er det nødvendigt at en stor gruppe kristne – vi er knapt 6.000 abonnenter i dag – fortsat holder avisen og annoncerer i den.

Netavis til halv pris

Og af samme grund kan vi ikke tilbyde internetavisen gratis, fordi Udfordringen så vil miste sine abonnenter.
Så hvis man vil læse avisen som e-avis, så man kan bladre i den på skærmen, eller læse artiklerne på den nye hjemmeside, så må man altså betale et net-abonnement.
Det er ovenikøbet billigere, fordi vi så sparer portoen. Et års abonnement vil komme til at koste 298 kr. fra 1. september.
Men i en måned holder vi den nye hjemmeside åben, så tag og besøg den nu, hvor alle artikler er tilgængelige.
Og anbefal den til andre!

 


Artiklen fortsætter efter annoncen:Sådan får du Udfordringen som app på iPhone og iPad:

Åbn hjemmesiden udfordringen.dk i din browser
Tryk på det midterste ikon i bunden med en firkant og en pil.
Tryk på ikonet, hvor der står ”Føj til hjemmeskærm”.
Tryk på Tilføj.
Nu ligger ikonet i menuen.

Fremgangsmåden for andre smartphones varierer. Men det er muligt at lægge et link ind i menuen, så man blot kan klikke på det, når man vil læse avisen.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Få Dagens Udfordring med et bibelord og gode links gratis hver morgen som e-mail hjemme eller på mobilen. Tilmeld dig blot på hjemmesiden.