Nye udgivelser fra Linda Andrews

Linda Andrews har netop udgivet singlerne ”Never gonna let you down” og  ”Tears”. De er forløbere for et helt album, som hun er igang med at producere.
Linda Andrews har netop udgivet singlerne ”Never gonna let you down” og ”Tears”. De er forløbere for et helt album, som hun er igang med at producere.

Linda Andrews har fornyligt udgivet 2 nye singler som forløbere til et nyt album, hun er i gang med at lave med egne sange.
Singlerne er det første, Linda Andrews selv udgiver – og singlen ”Never gonna let you down”, er det første hun udgiver, som hun selv har skrevet. Der er yderligere et par singler undervejs, der udkommer over de næste uger.
Det er længe siden, der sidst er udkommet noget fra Linda.
– Så det er rigtigt rart igen at få noget ud og gøre det, man brænder for, fortæller hun – og det er rigtigt spændende selv at udgive det.
– Jeg er et rigtig godt sted i mit liv lige nu. Jeg har det godt. Jeg har fået masser af erfaring de sidste par år og har nu endelig fundet det mod der skal til for at turde stå ved mig selv og mine egne sange.
Eva