Street healing

Sygdom er hver mands herre, siger man. Det er kun delvis rigtigt. For det første har vi lægerne, som holder liv i mange af os; mere end tusinde medborgere er over hundrede år gamle. Livet beror ganske vist ikke på varigheden af det – heldigvis – men på, om vi er kommet til tro på Jesus, som kan forlænge livet for os til evig tid. Et tilbud der må være lidt svært at afslå. Men troen på ham kan nu også i nogle tilfælde helbrede os.
Familie Journalen fortæller historien om en kvinde i 50-års alderen. “Jeg fik en svulst i hjernen. Det viste sig at være kræft, og lægerne gav mig mindre end et år at leve i”, fortæller hun. Hun må åbenbart have hørt om helbredelsesprædikanten Hans Berntsen, som hun opsøgte og kom til forbøn hos i to omgange. Resultatet var overraskende positivt. I dag fejler hun ikke noget.
Torben Søndergaard, you know, er blevet så grebet af Jesus og den kraft, der er i ham, at han nu rejser rundt i verden, og mange bliver tilsyneladende udfriede og helbredte ved hans tjeneste på gader og veje; som fx en pige, der i mange år havde lidt af anoreksi, men som nu er fuldstændig helbredt.
Street healing kommer åbenbart stærkt i disse år, for at verden må komme til tro. Som igangsætter er Torben Søndergaard fortræffelig. En berørt svensker går nu på gaden i Uppsala og gør det samme som sin læremester Torben, eller rettere som Torbens læremester, Jesus, der var den første til at praktisere street healing.
Knud Held-Hansen
Juelsparken 2, 2.tv.
9210 Aalborg SØ