Wow, en kendis!

s6_Eva_2038 fritskrabet_2Brett Cohen er en helt almindelig 21-årig New Yorker, som besluttede sig for at snyde sin by en lille smule en enkelt aften.

– Jeg har altid drømt om at prøve at være kendt, og for tiden virker det som om, hvem som helst kan blive det – hvorfor ikke også mig? spørger Brett Cohen ind i kameraet og forklarer, at han har fået en vild idé.
Han finder sig to bodyguards, en personlig assistent, fire mennesker til at filme ham med et kamera og syv papparazzi’er. Derefter træder han ud i nattelivet på Times Square i New York.
Hans team offentligør på intet tidspunkt, hvad han er kendt for, de annoncerer bare at han er meget kendt og hedder Brett Cohen.
Alligevel er 100-vis af mennesker interesseret i at få taget billeder sammen med ham og få hans autograf. En gruppe pige udbryder eksalteret:
– Vi elsker ham. Han var så god i Spiderman.
En yngre fyr siger:
– Han er god. Jeg kan ikke huske, hvad hans single hedder, men jeg har hørt den i radioen.
Selvom kloge mennesker siger, at man kan få mennesker til at glo på hvad som helst på Times Square, er det alligevel tankevækkende.
For helt ærligt kunne jeg godt se mig selv gøre det samme. Og jeg har i hvert fald set mange af mine venner på facebook gøre det samme med en hvis Linse Kessler, som egentlig ikke er noget særligt – i hvert fald ikke i ordets positive betydning.

Jeg har et forslag:
Hvad med at vi – i stedet for at anerkende film- og musikstjerner (og håbløse realitystjerner), som i forvejen får millioner for deres jobs, men i virkeligheden sjældent forandrer verden – fandt nogle virkelige mennesker at beundre?
Få taget et billede sammen med din lokale præst, din gamle skolelærer, buschaufføren, der altid smiler eller den gamle dame, som trofast laver kirkekaffe år ud og år ind. Se der har du nogle mennesker, som fortjener din tid og opmærksomhed.