Dansk Oases kvindekonference vil give inspiration og iværksætterlyst

Seminar fra Women’s Reboot forrige år.
Seminar fra Women’s Reboot forrige år.

Sidste weekend i oktober afholder Dansk Oase deres udgave af en kvindekonference – Women’s Reboot. Aarhus Valgmenighed lægger lokaler til.

Women’s Reboot er et netværk af kvinder, som ønkser at give platform for fællesskab, inspiration og iværksætterlyst. Målet for konferencen er at give deltagerne redskaber med hjem, som de kan bruge i deres by og menighed.
Programmet består blandt andet af flere seminarer og workshops, som deltagerne kan vælge i mellem. Der er tre nøgleord, som vil præge de forskellige seminarer: inspiration, værktøj og åndelighed.
Konferencen starter fredag den 25. oktober om aftenen og slutter lørdag sidst på eftermiddagen. Udover seminarer og workshops er der fællesmøder med sognepræst Anne Mie Skak Johansen, iværksætter Hanne Dalgaard, Roskilde og Helga Døssing, hjælpepræst i Aarhus Valgmenighed.
Bor man ikke i nærheden af Århus, er der mulighed for at finde overnatning ved hjælp af sofa-surfing. Et koncept som indlogerer en gæst hos en anden kvinde, som stiller sofa eller gæsteseng til rådighed. Yderligere oplysning på danskoase.dk
Lisbeth