”Kristne er ekstremister – ligesom al-Qaida”

- Bed om en ny præsident, opfordrer Steven Andrew fra USA Christian Ministries.
– Bed om en ny præsident, opfordrer Steven Andrew fra USA Christian Ministries.

Amerikanske kristne – især dem med forbindelse til hæren – raser over at blive kaldt  ’ekstremister’ af forsvarsministeriet, og opfordrer til at bede om en ny præsident.

Kristne i USA er chokerede over, at forsvarsministeriets træningsmateriale klassificerer religiøse kristne og jøder som ekstremister.

Både katolikker og evangelikale kristne, jøder og mormoner betegnes som ekstremister ligesom terrorgruppen Al-Qaida og Ku Klux Klan i forsvarsministeriets nye træningsmateriale.
Hele 1500 sider beskriver ekstremisterne. Materialet er baseret på oplysninger fra borgerrettighedsorganisationen The Southern Poverty Law Center (SPCL) i Alabama. Centeret kæmper imod race-diskrimination og for de seksuelle minoriteters rettigheder.
SPCL benævner adskillige organisationer ”hate-grupper”, heriblandt den kristne Family Research Council, som står for et traditionelt ægteskabssyn.

Feltpræster raser

– Troende mænd og kvinder, som har tjent hæren trofast i årtier, skulle ikke blive sammenlignet med dem, der truer USAs fred og sikkerhed, siger feltpræst Ron Crews. Det var feltpræsterne i organisationen Chaplain Alliance for Religious Liberty, som blev chokerede over at se både protestanter og katolikker betegnet ’ekstremister’ på Pentagons liste.
Få dage tidligere havde de opdaget, at forsvarsministeriet også betegnede George Washington og USAs grundlæggere som ekstremister.
Obamas indenrigsministerium har lige siden 2009 omtalt kristne, veteraner, abortmodstandere og patriotiske amerikanere som mulige terrorister – ligesom al-Qaida.

Bed om ny præsident

Pastor Steven Andrew, som er leder af USA Christian Ministries, opfordrer amerikanerne til at omvende sig – og bede Gud give dem en ny præsident.
– Enhver amerikaner, som beder om, at USA må følge Herren frem for de falske guder, bringer Guds nærvær til USA. Gud vil helbrede USA, når amerikanerne ophøjer ham og følger hans hellige veje. Vil du følge Herren i dit eget liv til bedste for USA? spørger Andrews.
– Lad os få Bibelen og kristen bøn tilbage i skolerne, så Amerikas børn må blive frelst, opfordrer Andrews.
Han opregner en lang liste med Obamas ”synder mod Gud og amerikanerne”, bla. det, at han har fjernet kristne inskriptioner og kors, har blod fra millioner af aborter på sine hænder, har løjet ved at sige, at USA ikke er en kristen nation, har tilladt homofile par at blive gift og adoptere børn osv.
Listen er lang. Steven Andrew opfordrer kristne amerikanere til hver dag at bruge mindst fem minutter i bøn om en kristen regering, som øjeblikkelig vil udskifte Obama og andre, der er ulydige mod Gud.
– Moses og israelitterne i Egypten råbte til Gud, og han udfriede dem. Dommerbogen 2-4 viser os, at amerikanerne skal gøre det samme – især med disse nyheder om, at Obamas Pentagon forråder kristne ved at kalde protestanter og katolikker ’ekstremister’ på linje med al-Qaida, siger Steven Andrews.

Pentagon nævner ortodokse jøder og kristne trossamfund på linje med terrororganisationer som Ku Klux Klan og  al-Qaida i sin liste over religiøse ektremister.
Pentagon nævner ortodokse jøder og kristne trossamfund
på linje med terrororganisationer som Ku Klux Klan og
al-Qaida i sin liste over religiøse ektremister.