Nyvalgt til Wycliffes bestyrelse

Thérèse P.  Andersen
Thérèse P.
Andersen

På Wycliffe Danmarks årsmøde den 14. september blev der valgt 3 medlemmer til bestyrelsen.
Marleen Frost og Flemming Dørken blev genvalgt, mens Thérèse P. Andersen blev valgt ind i Wycliffes bestyrelse for første gang.
Thérèse er 47 år, dansk gift og har boet i Danmark de seneste 6 år. Hun kommer fra Cameroun, hvorfra hun har en Cand.mag. i engelsk og fransk og har undervist som gymnasielærer. Senere tog Thérèse en ph.d. i sprogvidenskab i Genève, og hun har netop afsluttet en socialrådgiveruddannelse i Danmark.
”Guds ord er levende, Guds ord har magt og styrker min tro. Jeg kan ikke forestille mig et liv uden Guds ord. Jeg er derfor glad for at kunne bidrage til Guds arbejde gennem Wycliffe så andre mennesker i verden og især i Afrika kan få Guds ord og opleve Guds kærlighed, støtte og magt”, siger Thérèse om grunden til, at hun går ind i Wycliffe Danmarks bestyrelse.
Bodil