Ny missionskonsulent i LM

Fra den 16. september vil Kristine Bodilsen indgå i missionskonsulentteamet på LM’s sekretariat i Hillerød, hvor hun afløser Anker Nielsen, som netop er fratrådt.
Kristine Bodilsen kommer oprindeligt fra Bjerringbro, men bor nu i København, er 30 år og uddannet antropolog fra Aarhus Universitet. Det skriver dlm.dk.
Trods sin unge alder har Kristine Bodilsen allerede en god international erfaring. Både som soldaterhjemsleder i Afghanistan og sagsbehandler i Udlændingestyrelsen. Hun har desuden siddet i bestyrelsen for Dansk Ethioper Mission og lavet feltstudier i Mellemøsten. I 2009 var hun udsendt af LM i et forskningsprojekt i Cambodja, hvor hun fik kendskab til LM’s missionsarbejde i landet. Ud over de almindelige sprog som engelsk og tysk har Kristine Bodilsen studeret arabisk og persisk.
Eva