LMU og LM Kids fusionerer

LMU (Luthersk Missions Ungdom) og LM Kids skal fusionere.
Det blev vedtaget på generalforsamlingen den 21. september i Hillerød. 47 stemte ja, syv stemte nej, mens tre stemte blank. Det gav de 80 procent opbakning, der var nødvendig, fordi sammenlægningen betyder ændringer af de grundlæggende paragraffer i LMU’s vedtægter. LMU ænder derfor navn til Luthersk Mission Børn og Unge (LMBU).
LMU-formand Magnus Haahr Nielsen, der efterfølgende blev valgt til formand for det nye LMBU, var lettet.
– Nu kan vi komme i gang med arbejdet. Et nej ville have betydet en masse bøvl. Jeg synes, det er forbilledligt, at vi efter en debat, hvor vi har forskellige holdninger, nu er enige om at arbejde sammen i den nye struktur, sagde han.
Jesper Sonne-Mortensen fra Nordvestkirkens Unge blev valgt til næstformand i LMBU.
Jakob