10 års med Galleri Emmaus

Indgangen til Galleri Emmaus.
Indgangen til Galleri Emmaus.

Den 3. oktober 2013 er det 10 år siden, Galleri Emmaus startede op med religiøs kunst.
Det bliver fejret med en jubilæumsudstilling med fernisering under temaet ”lys og liv”. Det foregår i Haslev på den tidligere Haslev Udvidede Højskole, hvor galleriet også ligger.
Galleri Emmaus har gennem de seneste 10 år solgt en mængde billeder til private, større kunstforeninger som bl.a. Novo Nordisk, Statens statistik, Hvidovere hospital, plejehjem og hospice. Specialet i kirkekunst har også udviklet sig godt gennem årene, og galleriet har solgt malerier og skulpturer til 30 af landets kirker og sognehuse og stået for udførelsen af 9 større kirkeudsmykninger i form af skulpturer til kirkegård, alterudsmykninger, døbefont og glasruder.
Jakob