Konfirmandkurser får konsulent

Anna-Kathrine Thunbo Pedersen
Anna-Kathrine Thunbo Pedersen

Kristent Pædagogisk Institut indfører ny struktur med deltidsansatte konsulenter. Cand.theol. Anna-Kathrine Thunbo Pedersen er ansat som pædagogisk konsulent.

Kristent Pædagogisk Institut (KPI) har netop vedtaget en ny struktur og vil ansætte konsulenter på deltid.

KPI satser på flere små ansættelser frem for en hel- eller halvtidsansættelse, efter at Niels Kousgaard sagde sin stilling som pædagogisk konsulent i KPI op for at blive efterskoleforstander, oplyser daglig leder af KPI, Carsten Hjorth Pedersen.
Den daglige leder vil dog fortsat være heltidsansat.
Visionen er at opbygge et religionspædagogisk netværk med en bred vifte af faglige kompetencer til gavn for både børn, unge, forældre, lærere, pædagoger, forkyndere og studerende.
En konsulentansættelse vil typisk have et omfang på 50-150 timer om året, skriver KPI.

Pædagogisk konsulent

Anna-Kathrine Thunbo Pedersen skal være pædagogisk konsulent for konfirmandkurserne. Hun er cand. theol. og har tidligere været familiekonsulent i Indre Mission, projektkonsulent i Armenien og sekretær i Dansk Ethioper Mission.
Hun er nu ansat i en halvtidsstilling som fundraiser i Kristeligt Forbund for Studerende. Anna-Kathrine er gift med Per, som er sognepræst i Kolding. Sammen har de fire børn i alderen 11-23 år.
KPI ønsker også at ansætte bl.a. en konsulent, der skal arrangere et kursus for kristne efterskolelærere, og vil desuden knytte en gruppe af foredragsholdere til instituttet. Der skal være personer med spidskompetencer inden for diverse religionspædagogiske områder.