Vi véd det

Hvis der havde været fri abort på Jesu tid, så det ikke godt ud for os. Josef, der ikke var far til barnet, ville højst tænkeligt have presset Maria til abort. Men en Guds engel blandede sig og forhindrede Josef i at skille sig af med Maria, han ellers var forlovet med. Heldigvis, for hvem ville verden ellers blive frelst ved?
Moses, israelitternes befrier, blev født på en tid, hvor israelitternes sønner blev dræbt i Egypten. Bibelen fortæller, at Moses undgik skæbnen ved at blive lagt i en sivkurv på Nilen, hvor han blev fundet af Faraos datter, som adopterede ham.
Og uden Moses ingen ti bud. Men vi overholder dem jo ikke og slet ikke det femte bud: Du må ikke slå ihjel.
Nationen fordømmer kemiske Bashar al-Assad for brugen af masseødelæggelsesvåben, men tillader 16.000 fosterdrab. Nu siger Paven, at vi skal holde op med den snak om fri abort og homoseksualitet. Og det har han måske nok ret i. For hvem tjener det til gavn at fremstille 16.000 hvide kors og stille dem op et sted i Jylland på E45? Ingen. Vi ved udmærket godt, at det er rå og brutale drab, som efterlader sorte samvittigheder.
Men synder skal angres og kan heldigvis tilgives. Genfødelsen i troen på Jesus, er den, der tæller.
Det er mere vigtigt at tænde et lys, blive lysets børn, end at forbande mørket.
(Fokortet af red.)
Knud Held-Hansen
Juelsparken 2, 2.tv.
9210 Aalborg SØ