Forsvarschef forsvarer tro

Jesper Helsø er på forsiden af 24/12 - nu uden uniform.
Jesper Helsø er på forsiden af 24/12 – nu uden uniform.

Tidl. general og forsvarschef Jesper Helsø fortæller i julehæftet ”24/12” bl.a. om sin kristne tro.

Da han som ung gymnasiast var med sin klasse i London, deltog han i et stort vækkelsesmøde på Wembley Stadion.
– Da vi hørte Billy Graham fik kristendommen en anden dimension i mit liv. Det satte dybe spor i mig. Det var en anden forkyndelse end den, jeg havde hørt før – med sang og jubel, fortæller Helsø, der var vokset op med almindelig dansk kirkegang.
– Jeg vil sige, at jeg den dag blev en personlig bekendende kristen. Det blev en del af mig mere end blot en tilstedeværelse i et kirkerum. Jeg har aldrig lagt skjul på mit ståsted, hvilket altid er blevet respekteret af de mennesker, som jeg er færdedes blandt, siger Helsø, der indrømmer at han var lidt af en rod i skolen og på én dag fik fem lusninger.
Julehæftet 24/12 udgives af Logos/Lohse for Luthersk Mission og Indre Mission.
Henri.