To julenumre?

Af redaktør Henri Nissen
Af redaktør Henri Nissen

Udfordringens store julenummer ”Julens Udfordring” udkom allerede den 12. december – så der var tid til at læse de mange artikler og – ikke mindst – til at dele avisen ud til andre, som vi opfordrede til.

Vi har stadig eksemplarer, som kan bestilles eller hentes til 5 kr. stk. Det er en enestående chance – netop nu – for at sprede julens egentlige, kristne budskab.
Det nummer, du nu sidder med, er derfor en lidt underlig blanding af jul, nyheder og fire siders annonce-tillæg for Djurslands Efterskole. Vi har kaldt nummeret for Jul & Nytår, fordi der som sædvanligt ikke udkommer en avis mellem jul og nytår, men først den 3. januar.
Vi har hver uge læsere, der ringer, fordi postvæsnet endnu ikke har leveret deres avis – og de savner den!
Derfor har vi fra januar indgået en aftale, som betyder, at 85 pct. af aviserne fremover leveres af Bladkompagniets bude torsdag morgen før kl. 6.30…! De resterende 15 pct. vil blive udsendt i kuverter med postvæsnet.
Samtidig giver det os mulighed for en senere deadline, så vi kan få friskere nyheder med. Og – vi sparer penge!

Den 21. december holder vi Åbent Hus i vores nye lokaler i Christiansfeld, hvor den lokale ugeavis, som vi har overtaget, også er flyttet ind. Du er også velkommen.

De seneste måneder har været hæsblæsende for os – og måske også for dig. Godt, at man kan opleve julefred midt i travlheden og problemerne. For julefreden handler jo slet ikke om stilhed og afslapning, som mange tror, men om Guds fred i hjertet – midt travlheden og på trods af problemerne. Og med Jesus i hjertet kan vi klare hvad som helst!
Så Glædelig Jul – og Godt Nytår!