Bøn for byer og politikere

Finske Päivi Heikkilä, leder King’s Ministries, vil undervise om bl.a. bøn for byerne og vækkelse.
Finske Päivi Heikkilä, leder King’s Ministries, vil undervise om bl.a. bøn for byerne og vækkelse.

På Bedeugen i Kolding den 27.-31. januar vil finske Päivi Heikkilä undervise og lede deltagerne i forbøn for bl.a. byerne og politikerne. Der vil også være bøn for Israel og det jødiske folk.

Bedehus Danmark holder sin årlige bedeuge på højskolen i Kolding den 27.-31. januar.

– Vi sætter fokus på den politiske situation og vigtigheden af bøn for politikerne. Vi fokuserer også på, at vi har haft 40 år med fri abort – med indlæg af ”Retten til Liv”, og på den stigende forfølgelse af kristne med besøg fra ”Åbne Døre”, fortæller Rakul Kristiansen fra Bedehus Danmarks ledelsesteam.

Bøn for byerne tirsdag

– I år vil vi bl.a. sætte fokus på bøn for byerne og har inviteret Päivi Heikkilä fra Finland til at undervise og inspirere til dette.
Päivi leder King’s Ministries, en profetisk-apostolsk tjeneste, som arbejder for at udruste kristne til at bane Herrens vej.
Päivi vil udfordre og undervise ud fra emnerne: ”At vinde vores byer for Gud”, ”Bønnealtre og fæstningsværker” og ”Forberedelse til vækkelse”.
Se evt. hendes hjemmeside http://kingsministries.fi.

Fokus på Israel torsdag

Bedeugen får også besøg af Tomas Sandell fra European Coalition for Israel (ec4i). Han vil tale om ec4i’s tjeneste som en røst ind i de politiske kredse i EU og FN og har desuden et budskab til kirken i dag i forhold til det jødiske folk og Israel.
Se evt. www.ec4i.org
Bede-ugen i Kolding er for enhver med interesse for bøn, eller med et kald til forbøn. Tilmelding sker på Højskolens hjemmeside, se indsat link nedenfor. Ugen koster 1.000 kr. uden logi / 1.500 kr. med logi.
Hvis man ikke kan deltage i hele bedeugen, er der mulighed for at komme og høre Päivi Heikkilä tirsdag aften og Tomas Sandell torsdag aften kl. 19.30.
Se mere på skolens hjemmeside: https://www.iabc.dk/da/listen-tw/details/92-National-bedeuge/Kolding/2014-01-27/17-00.html