Godt skrevet

Udfordringen torsdag d. 16. januar var meget vækkende. Først forsiden med artiklen om Aarhusbispen, Kjeld Holms, fjendtlighed mod mission og omvendelse. Absolut ikke nogen overraskelse, men fint placeret der på forsiden.
Og så debatindlæggene s. 20. – Først det lange indlæg om yoga. En reaktion på artiklen i Udfordringen i uge 2.
Gert Bjørsted har ret i, at yoga er religion og ikke kun gymnastik og leg. Zoneterapi og Akupunktur / Akupressur kan adskilles i en fysisk, anatomisk, fysiologisk halvdel og en åndelig, filosofisk, religiøs halvdel. Men det er IKKE muligt med yoga. Derfor er yoga farlig og skadelig for både børn og voksne.
Og så N. E. Søndergaards indlæg om de kulturradikales felttog mod gudstjenesterum og Bibler, Ny Testamenter m.v. på sygehusene. Som DF-repræsentant nævner N.E.S. muslimerne. Ikke overraskende. Men det er ikke dem, der går ind for religionsneutralitet. Det er de kulturradikale. Altså to forskellige områder, der ikke bør sammenblandes – for at undgå misforståelser.
– Og hvad med hospitalspræster, der blander Kristendommen med Hinduisme? – Esaja 56:10-12.
(Forkortet, red.)
Jens Peter Lauge Giversen
Nørager 1 B st. th.
6400 Sønderborg