Lederstævne om mission i hverdagen

Charles og Mary Hippsley fra London er hovedtalere på LederOase 2014 i Betlehemskirken, København.
Charles og Mary Hippsley fra London er hovedtalere på LederOase 2014 i Betlehemskirken, København.

DanskOase holder lederstævne den 31. januar-1. februar i Betlehemskirken i København med fokus på mission dér, hvor vi er. Weekenden starter med repræsentantskabsmøde.

Stævnets hovedtalere, Charles og Mary Hippsley, kommer fra London. De har gennem mange år arbejdet med mission og udrustning af ledere – inden for og uden for kirken, skriver DanskOase.
Charles har tidligere haft en karriere i Londons finansverden. I 2012 blev han ansat som leder for The London Institute for Contemporary Christianitys WorkForum, som arbejder med at styrke kirken til at udruste mennesker til at være i mission på deres arbejdsplads.
Mary har gennem flere år undervist bl.a. på forskellige bibelskoler. Hun har også forsket og skrevet om åndelig vejledning. I øjeblikket arbejder hun på en bog om hjemmet som base for mission. Sammen har Charles og Mary udarbejdet studiemateriale omkring discipelskab.
Pastor Jesper Oehlenschläger, Merete Dalsgård og Helle Lohse m.fl. holder seminarer om bl.a. mentorskab og hjemmet som missionsbase lørdag eftermiddag.
Stævnet slutter med fest, lovsang og bøn lørdag aften.
Bodil