Orla beder for syge i Karlslunde Strandkirke

Solveig Egelund til højre har sammen med sin gruppe i Karlslunde Strandkirke taget initiativ til at invitere Orla Lindskov til at holde helbredelsesmøde i kirken.
Solveig Egelund til højre har sammen med sin gruppe i Karlslunde Strandkirke taget initiativ til at invitere Orla Lindskov til at holde helbredelsesmøde i kirken.

Udfordringens brevkasseredaktør, Orla Lindskov, besøger Karlslunde Strandkirke den 7.-8- feb.

Karlslunde Strandkirke får besøg af prædikanten Orla Lindskov Christensen fra Aalborg ved 2 møder til februar, hvor alle er velkomne.

Orla Lindskov Christensen har i over 20 år bedt for folk, som er kommet med forskellige sygdomme i håb om helbredelse. Han har en særlig gave til at være et redskab til helbredelser og er respekteret for sin afslappede væremåde. Mange er blevet raske, når han har bedt for dem.
Karlslunde Strandkirke har i forvejen altid forbøn for syge om søndagen. Denne forbøn foregår undervejs i gudstjenesten, hvor der er frivillige hjælpere til rådighed, som har en særlig gave til at bede for folk. Derfor er det helt naturligt, at en gruppe i Strandkirken nu inviterer til helbredelsesmøde i Karlslunde Strandkirke.

’Kom med åbent sind’

– Man skal ikke have nogen særlig stor tro eller et stort kendskab til, hvad der står skrevet i Bibelen, for at kunne møde op. Man behøver heller ikke være medlem af nogen kirke eller at melde sig ind i noget for at kunne deltage. Alt, som behøves, er at man har et åbent sind, og at man er interesseret i at prøve at blive bedt for, fortæller Solveig Egelund fra Strandkirkens menighed.
Orla Lindskov Christensen beder for syge i Karlslunde Strandkirke fredag d. 7. februar kl. 19.00 og lørdag d. 8. februar kl. 14.00.
Det er gratis at komme til møderne, og der gøres opmærksom på, at Karlslunde Strandkirke har et handicap-venligt miljø. Alle er velkomne, og tilmelding er ikke nødvendig.