Ny ung præst indsættes i Kolding Valgmenighed

Mads Peter Kruse skal være ny præst i Kolding Valgmenighed.
Mads Peter Kruse skal være ny præst i Kolding Valgmenighed.

Kolding Valgmenighed får nu omsider en fast fuldtids præst. Mads Peter Kruse indsættes som valgmenighedspræst på søndag den 2. februar.
Efter at den tidligere valgmenighedspræst, Jonas Serner, fik nyt embede, har Kolding Valgmenighed kørt lidt på pumperne. Forskellige præster og lægfolk har hjulpet til.
I sommers lykkedes det imidlertid at få sognepræst Henning Astrup til at springe til som valgmenighedspræst i en overgangsperiode på et halvt år, indtil den kommende præst, Mads Peter Kruse, var færdig med sin teologiske eksamen på Århus Universitet. I denne periode er der sket et løft af aktiviteter og engagement i menigheden, og Henning Astrup fortsætter nu på deltid som hjælpepræst.
Mads Peter Kruse er gift med Bente, og sammen har de tre børn på 3, 6 og 8 år. Mads Peter har en fortid som selvstændig erhvervsdrivende indenfor byggebranchen, men har også erfaring med uddannelse af kirkelige ledere.
Indsættelsen finder sted d. 2. februar i Brændkjærkirken på Agtrupvej 114 kl. 15. Efterfølgende kl. 16.45 er der reception og åbent hus i valgmenighedens nye lokaler på Industrivej 12.
Kolding Valgmenighed er nemlig i gang med ombygning af lokalerne efter et meget stort væveri, så de kan bruges til menighedens nye kirkebygning. I første omgang lejer man sig ind, men tanken er, at lokalerne senere skal købes.
Henri