ALL SHOOK UP ’Elvis-musical’ på Rinkenæs Efterskole

Rinkenæs Efterskole inviterer til den musikalske komedie All Shook Up 22. og 23. januar.
Rinkenæs Efterskole inviterer til den musikalske komedie All Shook Up 22. og 23. januar.

Rinkenæs Efterskole opfører den 22. og 23. januar musicalen ALL SHOOK UP. Der er gratis adgang.
Musicalen handler om en fyr på motorcykel, som indtager en kedelig gammeldags by i 50’ernes USA. Den unge Chad sætter gang i byen med sin guitar og sin charme og møder kærligheden. Resten af byen drages mod kærligheden og livsglæden. Det hele er pakket ind i en masse Elvis-numre, som Can’t help Falling in love, og One night with you samt titel-nummeret ALL SHOOK UP.
Alle skolens elever arbejder med at blive klar, så skolen summer af energi, mens der bliver øvet på musik og sang, roller, kulisser, sminkning og kostumer. Efter forestillingen er der en forfriskning at køre hjem på, lover arrangørerne.
Bodil